Nega obrazaNudimo Vam:

 • Sprostitvena nega (Primerna za ljudi, ki nimajo problematične kože in si želijo kožo le osvežiti, se ob masaži sprostiti in napolniti s svežo energijo.)
 • Klasična nega (Primerna za vse tipe kože, vsebuje površinsko čiščenje s čistilnim mlekom, pilling, oblikovanje obrvi, temeljito globinsko čiščenje kože s predhodnim ogrevanjem, visoka frekvenca, katera pomiri kožo in jo razkuži, vnos ustreznega seruma na kožo s pomočjo Dibi Power skin aparatom, 20minutna sprostitvena masaža, maska in ustrezna krema.)
 • Impure skin (Nega za nečisto kožo s posebnim delovanjem, ki ugodno vpliva na kožo in ponovno vzpostavi normalno stanje kože. Primerna za vse, ki imajo nečisto kožo oz. akne. Vsebuje tudi temeljito globinsko čiščenje s predhodnim ogrevanjem kože.)
 • Sensitive skin (Nega kože, ki spodbuja samoobrambo kože in ponovno vzpostavlja zaščitno mastno-kisli plašč ter v celoti spoštuje njen naravni mehanizem.)
 • Hydra system (Inovativna terapija za bogato vlaženje, ne samo na površini, ampak tudi v globini kože. Spodbuja kožo, da vlaži fiziološko notranjost celic.)
 • Hi white (Poenotenje in osvetlitev. Posebni ukrepi za tretiranje kože obraza, ki nima poenotenega tena in so prisotni pigmentni madeži, tanke linije in gube.)
 • Fill perfection (Resnično inovativni kozmetični tretma proti staranju kože zahvaljujoč aktivnim sestavinam, ki so tehnološko popolnoma napredne. Za bistveno preoblikovanje videza, strukture kože in vidno   zmanjšanje gub.)
 • Lift perfection (Gladilno delovanje na obrazu, okoli oči, vratu in dekolteju. Takojšen in dolgotrajen lifting efekt.)
 • Age perfection (Popolna kozmetična nega, ki obnovi plasti vrhnjice, tako da postane bolj čvrsta in polna.)


Aparati katere uporabljamo pri negah:

 • Ultrazvočni čistilec kože (Deluje na principu ultrazvoka in po ionskem delovanju. Ultrazvočni čistilec kože uporablja tehniko ultrazvočnega vibriranja za čiščenje ogrcev, ostankov kozmetike, odmrle kože,  ter nabrane maščobe na površju kože. V tem predelu se izboljša krvni in limfni obtok, okrepijo se stene celic in izboljša se metabolizem celic.)
 • Ultrazvok (Naredi bolj zdrav dermis. Ultrazvok lahko izboljša metabolizem celičnih vlaken in s tem proizvaja več kolagena in elastina, kar krepi elastičnost dermisa in postane bolj vitalen. Izboljšuje absorpcijo vlažilnih in hranilnih sestavin. Manjša in čisti pore. Z ultrazvočnimi vibracijami se loj v porah zmehča in odstrani. Ima shujševalni efekt. Ultrazvok lahko razgradi odvečno maščobo, tako lahko telo postane bolj vitko. Odstranjuje temne madeže. Z ultrazvočnimi vibracijami, spodbudimo melanin iz celic v krvni in limfni obtok. Tako dosežemo postopno beljenje kože. )
 • Toplotno hladno kladivo (Deluje na teoriji toplo - hladnega vrtenja, s pomočjo posebne hladne ploskve. S tem pa se lahko energija hitro pretvori na željen nivo. Ta način delovanja lahko naravno in globoko aktivira obnavljanje celic, izboljšuje in čisti kožo, zmanjšuje videz gubic na obrazu in okoli uči. S pomočjo toplo hladnega vrtenja, lahko dosežemo maksimalne rezultate tretmaja, lahko hitro razširi in skrči pore, s čimer se koža krepi in povrne vitalnost.)
 • Dibi power skin (Dibi skin power je profesionalna lepotna naprava, ki omogoča učinkovit sistem za ciljno negovanje obraza in telesa. Deluje tako, da se poslužuje elektrostimulacije in vibracij, ki omogočajo negovanje obraza in telesa z uravnavanjem jakosti impulzov in mikro masaže glede na strukturo tkiv, ki se obravnavajo.)
 • Visoka frekveca (Aparaturo uporabljamo, da izboljšamo in izsušimo seboroično ter mastno kožo, uničimo bakterije na površini pri mastnih kožah ter povečamo delovanje lojnic pri suhih kožah.)
 • Frimator (Kozmetični aparat, ki mehansko in površinsko očisti kožo. Deluje na principu krožne krtačke, ki kroži 170-200 obratov na minuto.)
 • Vapozon (Je kozmetični aparat, ki proizvaja vodno paro z namenom ogrevanja in vlaženja kože. aparat izloča tudi ozon, ki razpade na vodo in aktivni kisik. Aktivni kisik deluje dezinfekcijsko in ga uporabljamo le pr mastnih in mešanih kožah. Uporabljamo ga za ogrevanje kože pred globinskim čiščenjem, saj kožo ogrejemo, sprostimo mišice, pore se razširijo, zmehča se poroženela plast kože in hkrati vlažimo povrhnjico.)

FS Ljubljana

Hipermarket Mercator
Šmartinska 102
1000 Ljubljana
Telefon: 01 542 42 94
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Delovni čas:
Pon.- Pet.: 8.00-20.00
Sob.: 9.00-20.00

FS Ljubljana BTC

BTC center
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
Telefon: 01 585 28 90
GSM:040/750-033
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Delovni čas:
Pon, Tor..: 8.00-15.00
Sre., Čet. in Pet.: 12.00-19.00
Sob.: po naročilu

FS Maribor

Europark
Pobreška18
2000 Maribor
Telefon: 02 320 39 24
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 
Delovni čas:
Pon.- Sob.: 9.00-21.00
Ned.: 9.00-15.00

Kozmetika Ljubljana

Hipermarket Mercator
Šmartinska 102
1000 Ljubljana
Telefon: 01 542 42 95, 040/523-939
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 
Delovni čas:
Pon.- Pet.: 9.00-20.00
Sob.: 9.00-13.00
Ned.: Zaprto